home > Zakelijke kerstkaarten - Kerstkaarten voor bedrijven, met logo

Onze nieuwe collectie zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten voor bedrijven, met logo!

Verstuur ook dit jaar weer de mooiste zakelijke kerstkaarten of zakelijke nieuwjaarswensen naar je klanten, relaties en collega's. Maak een keuze uit de collectie kerstkaarten voor bedrijven hieronder. Tijdens het bewerken van je kaart kan je eenvoudig je eigen logo uploaden en je teksten aanpassen. Wil je op factuur bestellen? Dat kan uiteraard ook. Vraag een zakelijk account aan. Dan regelen we het direct voor je. We wensen je veel plezier met uitzoeken! Bekijk ook ons aanbod van kerstkaarten voor particulieren op fuif.nl/kerstkaarten.

Zakelijk algemeen

 

2018

 

Met logo

 

Met foto

 

Zelf ontwerpen

 

Bouw

 

ICT

 

Transport

 

Consultancy

 

Nieuwjaar

 

Nostalgisch

 

Natuur

 

Zakelijke kerstkaarten:

  • Zakelijk 
  • 2018 
  • Bouw 
  • ICT 
  • Natuur 
  • Fotokaarten 
  • Blanco kaarten 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Kerstkaarten voor elk soort bedrijf

Zakelijke kerstkaarten voor elk soort bedrijf vind u op Wensplein.nl. Van ZZP-er / freelancer, van MKB-er tot HR-afdelingen van grotere organisaties: je kunt gemakkelijk online kerstkaarten maken en versturen naar andere bedrijven, zakelijke relaties en collega's. Kies een kerstkaart in de stijl die past bij je bedrijf. Voeg het logo van je bedrijf toe om de kerstkaarten een professionele uitstraling te geven.

Verstuur gemakkelijk online of schrijf de kerstkaarten met de hand

U kunt de kerstkaarten direct online versturen door eenvoudig adressen in uw Wensplein-adresboek te plaatsen. Of verras uw zakelijke relaties dit jaar met een persoonlijk geschreven boodschap! Maak dan online uw zakelijke kerstkaart en laat alle kaarten naar uw bedrijfsadres sturen. Voeg vervolgens een persoonlijke boodschap toe aan de kerstkaart en doe ze zelf op de bus. 

Vragen over uw bestelling van zakelijke kerstkaarten?

Heeft u vragen over uw bestelling van zakelijke kerstkaarten? Neem dan gerust contact op met het serviceteam van Wensplein: (085) 743 07 51 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: